Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp gevraagd voor tv-programma De Gevaarlijkste Wegen

15 sep 2023, 12:51

Jan Boskamp is gevraagd voor het tv-programma De Gevaarlijkste Wegen. Dat zegt hij in de online rubriek van Vandaag Inside, Koffie met Boskamp.

Koffie Met-host Joey vraagt Jan of het klopt dat hij is benaderd voor De Gevaarlijkste Wegen. “Ja, maar ik weet niet wat het is?”, luidt zijn antwoord.

In De Gevaarlijkste Wegen - een programma van PowNed waar eerder ook Vandaag Inside-gezichten Roxane Knetemann en Rutger Castricum aan meededen - rijden twee bekende Nederlanders samen over de gevaarlijkste wegen van de wereld, zo legt Joey uit. “Ik heb het al moeilijk genoeg om over deze wegen te rijden”, reageert Jan lachend. “Dus dat is niks voor mij.”

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Boskamp bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.