Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: 'Als hij komt, dan is Szymanski snel vergeten, dat denk ik echt'

Jan Boskamp: 'Als hij komt, dan is Szymanski snel vergeten, dat denk ik echt'

24 juli 2023, 14:15

Feyenoord is dicht bij het aantrekken van Calvin Stengs. De afgelopen tijd werd de Rotterdamse club echter ook regelmatig in verband gebracht met Luka Ivanusec, speler van Dinamo Zagreb en 14-voudig international van Kroatië. Jan Boskamp ziet Ivanusec graag naar Feyenoord komen, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

"Die jongen is zó goed, echt niet normaal," aldus Jan. "Ik volg Dinamo Zagreb al langer, omdat ze daar altijd de beste spelers weghalen bij de andere clubs. Dat hebben ze ook met deze jongen gedaan. Hij is écht goed."

"Het is niet zo dat hij de honderd meter in tien seconden loopt, maar hij kan echt verschrikkelijk goed tussen de linies voetballen. Als hij komt, dan is Szymanski snel vergeten, dat denk ik echt," besluit Jan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.