Terug

Volg Vandaag Inside

Jahanbakhsh maakt tegen FC Drita officieel debuut voor Feyenoord

Jahanbakhsh maakt tegen FC Drita officieel debuut voor Feyenoord

29 juli 2021, 19:04

Alireza Jahanbakhsh maakt donderdag zijn debuut voor Feyenoord in een officiële wedstrijd. De buitenspeler heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League een basisplaats. Jahanbakhsh maakte zondag in de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki (1-2) na rust al zijn officieuze debuut.

Naoufal Bannis was vorige week tijdens de eerste ontmoeting in Kosovo (0-0) nog basisspeler. Bryan Linssen, die toen aan de zijkant speelde, schuift nu door naar de positie van Bannis als centrumspits. Jahanbakhsh is rechtsbuiten, Luis Sinisterra linksbuiten.

Trainer Arne Slot heeft zijn basiselftal verder ongewijzigd gelaten. Als Feyenoord de volgende ronde haalt, is de Zwitserse club FC Lüzern daarin de opponent.

Feyenoord en FC Drita trappen om 20.00 uur af in De Kuip.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi en Malacia; Toornstra, Kökcü en Til; Jahanbakhsh, Linssen en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.