Terug

Volg Vandaag Inside

Interim-coach Flick mag seizoen afmaken bij Bayern

Interim-coach Flick mag seizoen afmaken bij Bayern

22 dec 2019, 13:47

Hansi Flick, begin november bij Bayern München aangesteld als interim-coach na het ontslag van Niko Kovac, mag het seizoen bij de Duitse kampioen afmaken. De clubleiding is "zeer tevreden" over de manier waarop de plaatsvervanger tot dusver zijn werkzaamheden heeft verricht. "Onder zijn leiding heeft de ploeg zich uitstekend gemanifesteerd", liet topman Karl-Heinz Rummenigge weten. "We zijn ervan overtuigd dat die positieve ontwikkeling zich in het nieuwe jaar voortzet."

Flick (54) was assistent-trainer onder Kovac. De Kroaat werd ontslagen na de nederlaag bij Eintracht Frankfurt (5-1). Flick werd aanvankelijk slechts aangesteld voor twee duels. De oud-speler van Bayern kreeg echter de labiele ploeg snel weer in balans, waardoor hij in elk geval tot aan het einde van dit kalenderjaar in functie mocht blijven.

Na de thuiszege zaterdag tegen VfL Wolfsburg (2-0) liet de clubleiding van Bayern München al doorschemeren dat Flick de technische leiding over de hoofdmacht zou houden tot het einde van het seizoen. Een dag later werd het akkoord bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.