Terug

Volg Vandaag Inside

Inter weer tweede na zege op Napoli

Inter weer tweede na zege op Napoli

29 juli 2020, 10:33

Na de overwinning op eigen veld op Napoli (2-0) is Inter weer de nummer twee van de Italiaanse Serie A. De club van coach Antonio Conte achterhaalde Atalanta, dat eerder op de avond Parma had verslagen. Het verschil is een punt. Beide clubs, die komend weekeinde tegen elkaar spelen, zijn geplaatst voor de Champions League.

Al vroeg zette Danilo D'Ambrosio, nota bene geboren in Napels, de thuisclub op voorsprong. Hij deed dat na voorbereidend werk van Cristiano Biraghi. Na de hervatting zette Lautaro Martínez Inter op 2-0, waarbij doelman Alex Meret niet geheel vrijuit ging.

Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd mee met Inter.

In Italië is Juventus inmiddels voor de negende keer op rij kampioen geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.