Terug

Volg Vandaag Inside

'In NL zijn we sterk om iemand na één wedstrijd af te branden'

'In NL zijn we sterk om iemand na één wedstrijd af te branden'

25 okt 2019, 19:08

Volgens Jaap Stam zijn we in Nederland sterk om iemand na één wedstrijd al af te branden, zo stelt de Feyenoord-trainer vrijdag voor de camera van Veronica Inside.

Stam doelt op de heersende kritiek op Marcos Senesi na zijn ongelukkige eerste duel voor Feyenoord, 'De Rots van Kampen' neemt het op voor zijn Argentijnse verdediger. "Hij komt uit een hele andere situatie en uiteindelijk moet je iemand ook de kans geven om te laten zien wat hij kan."

Stam kijkt positief terug op het optreden van Senesi in het Europa League-duel tegen Young Boys. "Positief in de manier van spelen, initiatiefnemend, de opbouw willen verzorgen, willen inschuiven en wachten op de juiste opties om de inspeelpass te geven. Dat ziet er allemaal wel heel goed uit. Hopelijk kan hij de komende tijd nog meer laten zien."

Ten Slotte nuanceert Stam de uitspraak van Jens Toornstra, die vond dat Feyenoord zonder vertrouwen speelde tegen Young Boys. "Niet iedereen speelde zonder zelfvertrouwen, er zijn ook spelers die wel goed gespeeld hebben."

VIDEO - Stam: 'Tegen Ajax moeten we durven voetballen’

Stam: 'Tegen Ajax moeten we durven voetballen’
3:00
Stam: 'Tegen Ajax moeten we durven voetballen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.