Terug

Volg Vandaag Inside

In deze Nederlandse film krijgt Johan Derksen mogelijk een rol

26 juli 2023, 14:09

Johan Derksen is binnenkort mogelijk te zien in de bioscoop. Martin van Waardenberg, die dinsdag te gast was bij De Oranjezomer, werkt momenteel aan een nieuwe film en hoopt dat de nestor van Vandaag Inside 'ja' wil zeggen tegen een rolletje.

Van Waardenberg schrijft een vervolg op Ome Cor, getiteld Opa Cor, zo vertelde hij dinsdag in de talkshow van Hélène Hendriks. "Ik ben opa geworden, fijn dat je het niet aan me kunt zien, maar mijn nieuwe film wordt na Ome Cor nu Opa Cor", zei de 67-jarige Rotterdammer.

Van Waardenberg heeft met Johan al een gastacteur op het oog. Ik wil Johan Derksen héél graag, dus Johan: kom op!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.