Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik weet niet of ik durf aan te schuiven bij Vandaag Inside'

'Ik weet niet of ik durf aan te schuiven bij Vandaag Inside'

28 mei 2023, 21:32

Loretta Schrijver heeft bij RTL Boulevard gereageerd op de 'uitnodiging' van Johan, Wilfred en René om eens aan te schuiven bij Vandaag Inside.

Loretta Schrijver kwam afgelopen vrijdagavond ter sprake vanwege de laatste uitzending van Koffietijd. Hélène zei over de presentatrice: "Loretta is echt leuk!" Wilfred vulde haar aan: "Zij zou hier prima kunnen zitten." Johan reageerde: "Dan bieden we Loretta toch regelmatig een plekje aan tafel aan?"

In RTL Boulevard reageert Loretta op de uitnodiging: "Dat heb ik gehoord! Het hoeft niet je programma te zijn om er te gaan zitten. Ik kan er naar kijken, ik kan fragmenten zien en daar kan ik best wel om lachen. Maar om even zoveel fragmenten zit ik me rot te ergeren. Maar dat mag daar ook, en dat mag je ook ventileren, volgens mij."

"Maar ik weet niet of ik het allemaal zou durven," vervolgt ze. "Ik geloof niet dat ik het tegen die mannen allemaal zou durven opnemen. Ik ga er heel hard over nadenken, en ik ga met Wilfred praten, met Johan praten, met m'n man praten, met Julia (haar manager, red.) praten: zal ik het doen? Ja, waarschijnlijk, zeg ik dan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.