Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik snap niet dat je dat als Ajax-trainer in je mond durft te nemen'

'Ik snap niet dat je dat als Ajax-trainer in je mond durft te nemen'

13 okt 2022, 19:40

Arnold Bruggink, Marciano Vink en Kenneth Pérez werden verrast door de reactie van Alfred Schreuder, na afloop van het Champions League-duel tussen Napoli en Ajax (4-2). De trainer van de Amsterdamse club zei niet ontevreden te zijn over het spel van zijn ploeg, en stelde zelfs dat Ajax één van de beste wedstrijden van het seizoen had gespeeld.

"Ik vind dat wij een goede reactie hebben geleverd na vorige week", doelde Schreuder na afloop van het uitduel op de thuisnederlaag van 6-1 in de Johan Cruijff ArenA. "Ik denk zelfs dat we een van onze beste wedstrijden van dit seizoen hebben gespeeld. Zeker als je kijkt naar de kracht van deze tegenstander."

Een opvallende reactie van Schreuder, is Bruggink bij ESPN van mening. "Dat vind ik wel lastig. Ook al denk je dat, spreek dat als Ajax-trainer niet uit", adviseert de analist. "Een Ajax-supporter vindt dat ook niet leuk om te horen, als je net gepoetst bent: 10-3 over twee wedstrijden...", vult Pérez aan.

Vink denkt dat Schreuder doelt op het feit dat de fouten van Ajax in het uitduel minder grof waren dan in het eerste duel met de Napolitanen. "Tuurlijk, de vierde van Blind was een persoonlijke fout, maar in Amsterdam waren de fouten positioneel gezien groter. Vandaar dat ze misschien het gevoel hebben gehad dat het nu iets beter stond", zegt de analist. "Maar ik snap niet dat je dat als Ajax-trainer in je mond durft te nemen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.