Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik ben klaar om voor Ronald Koeman te strijden'

'Ik ben klaar om voor Ronald Koeman te strijden'

19 juli 2021, 19:05

Memphis Depay heeft zich na een teleurstellend EK met Oranje vol ambitie gemeld bij zijn nieuwe club FC Barcelona. De 27-jarige aanvaller heeft veel zin in zijn Spaanse avontuur en kijkt ook uit naar de hernieuwde samenwerking met trainer Ronald Koeman.

'Ik heb denk ik met hem bij het Nederlands elftal de grootste stappen gezet', liet Memphis weten. 'Onder hem was ik erg belangrijk. Hij gaf me veel vertrouwen en steunde mij ook toen ik geblesseerd was. Hij heeft gezien hoe ik me heb teruggevochten. Hij steunde me ook volledig om naar Barcelona te komen, de grootste club ter wereld. Ik ben erg blij dat hij hier is. Ik ben klaar om natuurlijk ook voor hem te strijden.'

Koeman wees op de sterke ontwikkeling die Memphis heeft doorgemaakt. 'Hij heeft al veel stappen gezet. Van Manchester United naar Lyon in Frankrijk, waar hij aanvoerder was van het elftal. FC Barcelona is geen Lyon, Barcelona is groter. Hij heeft een goede leeftijd en kan op meerdere posities spelen in de aanval. Hij scoort en geeft assists en zal de concurrentiestrijd tussen onze aanvallers vergroten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.