Terug

Volg Vandaag Inside

STUNT: IJsselmeervogels schakelt FC Den Bosch uit

STUNT: IJsselmeervogels schakelt FC Den Bosch uit

29 okt 2019, 22:54

IJsselmeervogels heeft FC Den Bosch uit de KNVB-beker gewerkt. De koploper van de tweede divisie klopte de nummer veertien van de eerste divisie met 3-0.

Danny van den Meiracker benutte in de 24e minuut een strafschop. Verdediger Leo Vaisanen van FC Den Bosch, de veroorzaker van de penalty, moest met een rode kaart van het veld. Maikel de Harder bracht de thuisploeg uit Spakenburg in de 62e minuut op 2-0. Ahmed el Azzouti haalde acht minuten later het laatste beetje spanning uit de wedstrijd (3-0).

GVVV, net als IJsselmeervogels actief in de tweede divisie, schakelde Helmond Sport (2-1) uit. Berry Powel en Wesley Goeman scoorden in Veenendaal tegen de nummer vijftien van de eerste divisie.

PEC Zwolle

PEC Zwolle had het lang lastig met HSV Hoek, dat tweede staat in de derde divisie. De komende tegenstander van Ajax in de eredivisie zegevierde uiteindelijk met 3-0, met dank aan treffers van Lennart Thy (2) en Dennis Johnsen. PEC leidde na 89 minuten nog maar met 1-0.

Anass Achahbar had met drie treffers een groot aandeel in de bekerzege van FC Dordrecht op MVV Maastricht (3-1). Almere City werd voor eigen publiek uitgeschakeld door Go Ahead Eagles: 1-3.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.