Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ibrahimović staat op 41-jarige leeftijd voor binnenlandse transfer’

‘Ibrahimović staat op 41-jarige leeftijd voor binnenlandse transfer’

30 mrt 2023, 17:00

Zlatan Ibrahimović weet van geen ophouden. De Zweedse superspits wil gaan luisteren naar een aanbieding van AC Monza. De promovendus, waar oud-president Silvio Berlusconi eigenaar van is, wil de 41-jarige spits verleiden tot een overstap.

Volgens Calciomercato wil voorzitter Adriano Galliani één dezer dagen contact op gaan nemen met de Zweed. Naar verluidt is Zlatan bereid naar het voorstel te luisteren. Hij loopt komende zomer namelijk uit zijn contract bij de regerend landskampioen uit Milaan. Wel wil de spits eerst luisteren naar de plannen die clublegende en voorzitter van AC Milan Paolo Maldini met hem heeft.

Zlatan maakte afgelopen maand na lang blessureleed eindelijk zijn rentree bij AC Milan en het Zweedse elftal. Dat hij terug zou keren bij het Zweedse Elftal was voor Zlatan zelf niet meer dan normaal: "Op mijn leeftijd denk je niet aan de toekomst. Maar eigenlijk ben ik het verleden, het heden en de toekomst voor mijn land."

Zlatan kwam dit seizoen maar vier keer in actie voor AC Milan, vanwege een slepende knieblessure. Desondanks wist hij een kleine twee weken geleden als basisklant te scoren voor AC Milan in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Udinese. Met dit doelpunt werd Zlatan de oudste doelpuntenmaker ooit in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.