Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar heeft een burn-out en legt werkzaamheden Ajax neer

Huntelaar heeft een burn-out en legt werkzaamheden Ajax neer

20 okt 2023, 17:17

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn werkzaamheden bij Ajax tijdelijk neergelegd. De technisch manager kampt met een burn-out, zo meldt Voetbal International.

De inmiddels 40-jarige Huntelaar maakt sinds maart 2022 deel uit van het technisch management van Ajax. Deze zomer verlengde hij zijn contract bij de Amsterdamse club tot medio 2027.

Bij Ajax richtte Huntelaar zich op de doorstroom van jeugdspelers naar Jong Ajax en het eerste elftal. Ook hield hij zich bezig met de contracten van jeugdspelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.