Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar als stagiair terug bij De Graafschap

Huntelaar als stagiair terug bij De Graafschap

21 okt 2021, 13:06

Klaas-Jan Huntelaar keert terug bij De Graafschap, de club waarvoor hij in de jeugd jaren voetbalde. De 38-jarige Huntelaar gaat als stagiair meelopen in de jeugdafdeling van de 'Superboeren'. De oud-spits wil zich oriënteren op een mogelijke loopbaan als trainer.

Huntelaar dook onlangs ook al op bij Vitesse. Hij loopt twee dagen in de week mee bij Vitesse Onder 21 jaar, dat onder leiding staat van Nicky Hofs. Volgens Vitesse gaat het om een 'snuffelstage' tot aan de winterstop. Huntelaar volgt een vergelijkbaar traject bij De Graafschap.

"We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding", aldus hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser. "Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer om Klaas-Jan nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan."

Huntelaar speelde in de jeugd jarenlang voor De Graafschap en ging vervolgens naar PSV. Hij keerde daarna nog een half jaar op huurbasis terug in Doetinchem. De spits brak als goalgetter pas echt door bij AGOVV en speelde vervolgens voor sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. Afgelopen zomer beëindigde hij min of meer stilzwijgend zijn carrière. Huntelaar, die 42 doelpunten maakte in 76 interlands voor Oranje, werd sindsdien al gesignaleerd op de amateurvelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.