Terug

Volg Vandaag Inside

'Hoogst onzeker' of Ajax-fans welkom zijn bij Olympique Marseille

'Hoogst onzeker' of Ajax-fans welkom zijn bij Olympique Marseille

14 nov 2023, 09:16

Het is hoogst onzeker of supporters van Ajax op 30 november welkom zijn bij de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille in de Europa League. Dat meldt de afdeling supporterszaken van de Amsterdamse club op X.

"Afgelopen vrijdag heeft er veiligheidsoverleg plaatsgevonden inzake Marseille-uit. Momenteel is het hoogst onzeker of Ajax-supporters de wedstrijd mogen bezoeken. Wij hopen zo spoedig mogelijk meer te kunnen melden" luidt de mededeling.

De thuiswedstrijd op 21 september verliep in een grimmige sfeer. De politie moest rond de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA ingrijpen bij geweldsacties van supporters van zowel Marseille als Ajax. Daarbij raakten zeven agenten lichtgewond.

In Marseille vond onlangs een gewelddadig incident plaats voor aanvang van de wedstrijd tegen Olympique Marseille. Hooligans van Marseille bekogelden op 29 oktober de spelersbus van Olympique Lyon op 29 oktober met stenen. Trainer Fabio Grosso van Lyon raakte gewond aan zijn gezicht bij die aanval. Het duel werd afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.