Terug

Volg Vandaag Inside

Hommeles bij de Serviërs: 'Sterspeler Vlahovic had affaire met vrouw van reservekeeper'

Hommeles bij de Serviërs: 'Sterspeler Vlahovic had affaire met vrouw van reservekeeper'

30 nov 2022, 11:03

Dusan Vlahovic houdt de gemoederen in Servië flink bezig. De spits van Juventus zou namelijk een affaire hebben gehad met de vrouw van reservedoelman Predrag Rajkovic, zo meldt verslaggever Christian Wiellaert in het televisieprogramma WK Praat van ESPN.

Wiellaert heeft contact gehad met Servische journalisten en die bevestigen dat dit gerucht rondgaat. Ook zou dit de reden zijn waarom Vlahovic in Qatar voornamelijk op de bank zit. Volgens de Servische ploeg zit Vlahovic op de bank vanwege gebrek aan wedstrijdritme, maar daar gelooft de media niets van.

Tijd voor onrust hebben ze in Servië eigenlijk niet, het team van Dusan Tadic staat momenteel laatste in groep G en kan alleen nog door naar de achtste finales als het wint van Zwitserland. Boven de Serviërs staan Kameroen, Zwitserland en titelkandidaat BraziliëDeel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.