Terug

Volg Vandaag Inside

Het Televizier-Ring Gala 2019: De Hoogtepunten

Het Televizier-Ring Gala 2019: De Hoogtepunten

10 okt 2019, 01:50

Chateau Meiland heeft de Televizier-Ring 2019 gewonnen. Het tv-programma waarin de familie Meiland een vervallen kasteel omtovert tot chateau kende de afgelopen weken een enorme groei aan populariteit.

Outfit on point

Winnaar van de avond Martien Meiland deed een moedige poging om het jasje van Johan in 2011 te evenaren. Desondanks gaan onze Douze points daarom naar Johan.

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer had een shirtje met opdruk van haar favoriete fragment van Veronica Inside.

U kent er allemaal van dit moment:

'Als Emma Wortelboer klaarkomt, breekt ze door de geluidsbarrière'
5:56
'Als Emma Wortelboer klaarkomt, breekt ze door de geluidsbarrière'

Hans Kraay

Op een goed feestje kan Hans Kraay van Kraay Sports natuurlijk niet ontbreken. En hij was zelfs genomineerd in de categorie voor Talent van het Jaar. Het mocht Hans echter niet behagen, want de prijs in die categorie ging naar Nienke Plas.

Uiteindelijk ging Chateau Meiland er met de winst vandoor. Het versloeg Expeditie Robinson (dat voor de vijfde keer genomineerd was) en Beste Zangers.

En René, René zag dat allemaal allang aankomen.

René weet het zeker: 'De Meilandjes winnen de Gouden Televizier-Ring'
2:04
René weet het zeker: 'De Meilandjes winnen de Gouden Televizier-Ring'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.