Terug

Volg Vandaag Inside

Herman Brusselmans en Carlo Boszhard te gast in Café Hendriks & Genee

Herman Brusselmans en Carlo Boszhard te gast in Café Hendriks & Genee

8 dec 2019, 18:46

Vanavond om 22:30 bij Veronica staat er weer een Cafe Hendriks & Genee op het programma.

Te gast in het café zijn Herman Brusselman, Yesim Candan en Fajah Lourens om te praten over de preutsheid bij vrouwen. Er lijkt namelijk bij vrouwen een taboe te liggen op het praten over seks.

Ook komt Carlo Boszhard langs om terug te kijken op zijn dertigjarige carrière en wat er nog komen gaat. Het is namelijk nogal rustig rond zijn persoon nadat Peter van der Vorst het stokje heeft overgenomen van Erland Galjaard bij RTL.

Tot slot komt ook Henny Huisman gezellig langs in het cafe. Het televisie-icoon gaat weer aan de slag als presentator en vertelt waarom hij nog altijd zo graag op tv wil.

Herman Brusselmans kennen we natuurlijk ook als gast bij Veronica Inside. Daar was over seks praten alles behalve een taboe en werd de Belg meteen flink aan de tand gevoeld door Johan!

VIDEO: Heeft Herman nog geneukt?

Heeft Herman nog geneukt
0:56
Heeft Herman nog geneukt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.