Terug

Volg Vandaag Inside

Heerlijke beelden: Harry Mens zingt en speelt gitaar op bezem in Saint-Tropez

Heerlijke beelden: Harry Mens zingt en speelt gitaar op bezem in Saint-Tropez

9 aug 2022, 14:55

Harry Mens heeft het enorm naar zijn zin op zijn vakantieadres in Saint-Tropez. Dat blijkt uit beelden waarop de Businessclass-presentator aan het zingen is met een bezem als denkbeeldige gitaar.

Harry viert zijn vakanties zoals gewoonlijk in de luxueuze Franse badplaats met zijn vrienden en familie. Op het TikTok-account van zijn dochter, Nour, konden zijn fans deze zomer ook al meegenieten van zijn vakantie-avonturen in Frankrijk. Naast wijn drinken behoort zingen echter ook tot een van zijn grote hobby's op vakantie.

Dat wordt nog maar eens bevestigd in een video vanuit Frankrijk. Op de beelden is te zien hoe de presentator luidkeels meezingt met een liedje van Toon Hermans. Naar verluidt overweegt Harry om Businessclass wekelijks af te sluiten door een liedje te zingen. Oordeel zelf in de onderstaande video...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.