Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen-fans niet te spreken over opvallend detail op nieuw shirt: 'Kan echt niet in deze tijd!'

Heerenveen-fans niet te spreken over opvallend detail op nieuw shirt: 'Kan echt niet in deze tijd!'

6 juli 2023, 18:52

Supporters van SC Heerenveen zijn niet te spreken over een opvallend detail op het nieuwe uitshirt. De Friezen brengen met het nieuwe tenue een ode aan het uittenue van het seizoen 1993/94, toen de club naar de Eredivisie promoveerde.

Heerenveen-fans hebben geen begrip voor de gekozen kleuren bij de mouwen. De volgorde van de kleuren wit, blauw en rood heeft namelijk veel weg van de Russische vlag. In de huidige tijd met de oorlog tussen Oekraïne en Rusland vindt men dat niet handig. Een greep uit de negatieve reacties op Twitter:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.