Terug

Volg Vandaag Inside

'Heb uit zeer betrouwbare bron begrepen dat Guardiola écht heel graag een keer Oranje wil trainen'

'Heb uit zeer betrouwbare bron begrepen dat Guardiola écht heel graag een keer Oranje wil trainen'

2 juli 2021, 09:08

Bij Voetbalpraat van ESPN werd donderdagavond gesproken over wie de opvolger van Frank de Boer moet worden als bondscoach van Oranje. Jan Joost van Gangelen wist te vertellen dat Manchester City-trainer Joseph Guardiola heel graag een keer aan het roer zou staan bij het Nederlands elftal.

'Ik heb uit zeer betrouwbare bron begrepen dat Guardiola, die nu net verlengd heeft bij City, écht heel graag een keer Oranje wil trainen,' vertelt Jan Joost. 'En ik snap wat je zegt over het geld. Wat verdient hij bij City? Vijftien miljoen ofzo? Maar hij zal toch op een gegeven moment denken: ik heb driehonderd miljoen op de bank, ik ga lekker gewoon twee jaar Oranje doen, of niet?'

Amrabat denkt niet dat Guardiola op dit moment al bondscoach Oranje zou willen worden: 'Misschien als hij 65 is? Over een jaar of tien misschien.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.