Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-club toont interesse in Harry Maguire en Perr Schuurs'

'Premier League-club toont interesse in Harry Maguire en Perr Schuurs'

16 juli 2023, 16:52

Harry Maguire staat voor een transfer binnen de Premier League, de ervaren dertigjarige verdediger heeft de interesse gewekt van West Ham United.

Na de indrukwekkende transfer van Declan Rice naar Arsenal voor 122 miljoen euro, die afgelopen zaterdag werd bevestigd, heeft West Ham nu de ruimte om op de markt actief te zijn. Naast de overweging van Ajax-middenvelder Edson Álvarez als mogelijke versterking, komt Maguire nu ook serieus in aanmerking voor een overstap naar Londen.

Maguire's positie bij Manchester United is niet langer vanzelfsprekend en zijn contract loopt binnenkort af. Dit biedt de club onder leiding van manager Erik ten Hag de kans om een deel van de bijna negentig miljoen euro die voor Maguire werd betaald, terug te verdienen. Een transfer naar West Ham is daarom een reële mogelijkheid.

Volgens Sky Sports heeft West Ham United informele gesprekken gevoerd over de haalbaarheid van een permanente of tijdelijke overstap van Maguire. Er zijn echter ook andere centrale verdedigers in beeld, waaronder Perr Schuurs van Torino. Schuurs maakte vorig jaar zomer voor ongeveer tien miljoen euro de transfer van Ajax naar Torino, waar hij tot dertig Serie A-wedstrijden kwam. Torino zou dertig tot veertig miljoen euro willen hebben voor Schuurs, zijn contract loopt nog tot 2026.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.