Terug

Volg Vandaag Inside

Hans heeft scherpe boodschap voor Volkert van der G.

Hans heeft scherpe boodschap voor Volkert van der G.

9 mei 2020, 15:05

Hans Kraay jr. was vrijdagavond in topvorm bij talkshow Beau. Hij nam de rol van host over, wees rapper Boef op z'n plek, onthulde het vakantieadres van koning Willem Alexander en Maxima en sneerde naar Volkert van der G. Hansie sprak ook nog over voetbal, waarvoor hij eigenlijk gekomen was.

De vaste tafelgast van Veronica Inside mocht als enige gast de hele avond aan tafel blijven zitten en stal de show. Hij was ongeveer 50 onafgebroken minuten aan het woord en presentator Beau kwam er niet aan te pas.

In de teaser tussen de reclameblokken voorafgaand aan de talkshow, nam Hans meteen al het woord door de rol van presentator van Beau over te nemen. Beau vroeg Hansie kort naar zijn mening over de situatie bij 'zijn club' De Graafschap. De anchorman van Fox Sports kreeg de lachers op z'n hand met zijn antwoord: 'Ik vind het wederom een wanprestatie van Eric Gudde, maar daarover zo meteen meer', teasede Hans de kijkers van het tv-programma.

Beau liet daarna beelden zien van mensen op straat die vragen kregen over de verwarrende coronamaatregelen. 'Ik had deze vragen wel allemaal goed', reageerde Hans. 'Maar ik heb wel een paar twijfels over, hij…', op dat moment viel Beau hem als een echte Wilfred Genee in de rede. Gelukkig is Hans dat wel gewend bij Veronica Inside.

Rapper Boef was ook te gast bij Beau. Boef werd gevraagd of hij de coronaregels een beetje volgt. De hiphopartiest vertelde dat hij veel thuis is, maar dat hij er wel op probeert te letten als hij de deur uitgaat. Hansie wees de populaire rapper op zijn plaats, want Boef wilde Hans een hand geven. 'We stapten net samen uit, maar dat was geen anderhalve meter!'

Beau vertelde vervolgens dat Italië er alles aan wil doen om het toerisme in het land te redden met flinke kortingen. Dat zou Hans wel over de streep trekken voor een Dolle Duikavond. 'Ik vind Italië wel mooi. Alleen al de taal maakt je romantisch en opgewonden. Dat heb ik wel, maar wij zijn normaal geen Italiëgangers. Wij gaan vaak naar een heel klein eilandje in Griekenland, genaamd Hydra. Daar komen nooit Nederlanders. De enige Nederlanders die er af en toe komen zijn Willem Alexander en Maxima. Die lopen daar zonder bewaking rond', onthulde Hansie.

Hans, die de hele avond zijn jasje aanhield, heeft wel al geboekt voor komende zomer maar plaatste wel een kanttekening bij zijn dolle vakantie met Sophie. 'Er komt weinig binnen bij Fox Sports, hè. Zo lang er niet gevoetbald wordt, kan ik geen rekeningen indienen. Fresia is in vaste dienst, die zit wel goed!', wees hij naar zijn vrouwelijke collega. 'Nou Hans, je zal wel genoeg gespaard hebben…', reageerde Beau gevat.

De oud-trainer van FC Lienden wilde graag zijn onemanshow afsluiten en deed dat snel zonder dat Beau hem in de rede kon vallen. Hans haakte in op het feit dat Beau aan Volkert van der G. nooit een podium zou bieden in zijn talkshow. ‘Ik wil ook nog één ding zeggen. Ik ben zo ongelofelijk blij dat die vieze, vuile klootzak van een Volkert van der G. never nooit op een van onze vier stoelen zit. Dan schiet ik hem persoonlijk dood!’, schoot Hans uit zijn slof. ‘Hans! we zitten in een uitzending! We zitten hier niet bij Veronica Inside’, antwoorde Beau geschokt.

Waarschijnlijk had Hans door dat hij eindelijk eens in een talkshow mocht uitpraten. Het leek of Hansie zijn verloren tijd bij Veronica Inside keihard wilde inhalen bij Beau. Het deed Hansie zo te zien goed. Kijkers waren unaniem na afloop van de talkshow: Hansie komt aan tafel bij Veronica Inside het best tot z'n recht!

Tijdens de crosstalks tussen Veronica Inside en Fox Sports was Hans ook altijd in topvorm. De mannen blikten pas nog terug op de legendarische gesprekken met Hans, die vaak voor hilariteit zorgden aan tafel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.