Terug

Volg Vandaag Inside

Hans onder indruk van eerbetoon aan George Floyd: 'Ik had geen gele kaart gegeven'

Hans onder indruk van eerbetoon aan George Floyd: 'Ik had geen gele kaart gegeven'

1 juni 2020, 15:04

Als het aan Hans Kraay jr. had gelegen, had Jadon Sancho afgelopen zondag geen gele kaart gekregen. Het twintigjarige talent van Borussia Dortmund vroeg, door zijn shirt uit te trekken na de 0-2 tegen SC Paderborn, aandacht voor George Floyd. De ongewapende Afro-Amerikaanse man werd afgelopen week door een agent gedood bij zijn aanhouding.

Hans vertelt bij Voetbalpraat onder de indruk te zijn van Jadon Sancho, die net als Winston McKennie en Marcus Thuram stil stond bij de veelbesproken dood van George Floyd. 'Sancho scoort, doet zijn shirt uit en heeft er een prachtig shirt onder, uit respect voor George Floyd, zijn vrouw en zijn kinderen. Dan had ik als scheidsrechter het risico genomen om hem geen gele kaart te geven.'

Ook bij Veronica Inside werd stilgestaan bij de dood van George Floyd. Johan vertelde vrijdag geen fan te zijn van de politie in de Verenigde Staten. 'Blanke agenten in Amerika zijn ordinaire rednecks'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.