Terug

Volg Vandaag Inside

Hans weet het zeker: 'Ajax wordt kampioen'

Hans weet het zeker: 'Ajax wordt kampioen'

16 jan 2019, 01:00

Hans Kraay Jr. denkt dat niet PSV maar Ajax dit seizoen kampioen zal worden, zo vertelt hij in gesprek met Panorama.

'Ajax heeft een net iets betere keeper dan PSV, een net iets beter centraal verdedigingsduo én Frenkie de Jong. Die vier namen: Onana, De Ligt, Blind en De Jong, dat zijn de belangrijkste vier verschillen' meldt Hans.

Hans is vooral te spreken over Ajax-keeper André Onana: 'Ik ben al door veel mensen voor gek verklaard, dus daar kun jij nog best bij, maar wat mij betreft is Onana een van de beste vijf keepers in Europa. Goede trap, goede reflex en het belangrijkste: hij is een van de weinige keepers die geen Velpon aan zijn schoenen heeft. Steeds meer keepers durven niet meer van hun lijn af te komen maar Onana wel. Dat hij nog niet is weggekocht door een Europese topclub, daar snap ik helemaal niets van.'

De mannen unaniem: 'Ajax wordt kampioen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.