Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. deelt verhaal over stapavond met Mick Jagger: 'Crazy Hans, you take this one'

Hans Kraay jr. deelt verhaal over stapavond met Mick Jagger: 'Crazy Hans, you take this one'

28 okt 2023, 21:47

Hans Kraay Jr. kwam tussen 1983 en 1985 uit voor Brighton & Hove Albion, en ondanks dat hij maar 25 wedstrijden speelde, vertelt hij zaterdagavond een bijzonder verhaal uit die periode aan ESPN.

Jan Joost van Gangelen vraagt naar het stappen in Brighton: "Wij hadden Frank Worthington, hij kende alle popsterren. Mick Jagger kwam bij hem thuis en ik was zijn beste vriend al die tijd. Toen zijn we een avondje gaan stappen, zessenzestig mensen om Mick Jagger heen, zevenenvijftig om Frank Worthington heen, helemaal niemand om mij heen," zo vertelt Hans.

"Op een gegeven moment, Mick Jagger nam de mooiste mee. Frank Worthington nam de op een na mooiste mee. En vlak bij de deur zegt Mick Jagger tegen mij: 'Crazy Hans, you take this one!' Dat was iemand met roze haar, een pukkel op haar neus zo groot als een wedstrijdbal en een buitenboordbeugel. Maar daar heb ik mij uitstekend mee vermaakt!" besluit Hans. terwijl hij de lachers in de studio op zijn hand krijgt.

Bekijk het volledige fragment van Hans Kraay Jr. zijn verhaal voor ESPN hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.