Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr.: 'Als ik bondscoach van Oranje was, stelde ik hem altijd op als keeper'

Hans Kraay jr.: 'Als ik bondscoach van Oranje was, stelde ik hem altijd op als keeper'

12 okt 2022, 18:14

Hans Kraay jr. heeft zich in de podcast Kappen en Draaien van De Gelderlander gemengd in de keepersdiscussie rondom het Nederlands elftal. 'Hansie Hansie' zou, als hij bondscoach Louis van Gaal was, altijd kiezen voor Jasper Cillessen.

"Ik ben de grootste criticaster van Nederland geweest, omdat hij geen penalty's stopte. Maar ik ben wél een heel groot fan van hem als keeper van het Nederlands elftal en nu ook als keeper van NEC," vertelt Hans over Cillessen.

"Wat mensen ook over hem zeggen: hij is op dit moment gewoon de aller, aller, allerbeste keeper van Nederland," vervolgt hij. "Hij moet gewoon in het Nederlands Elftal. Wat anderen ervan vinden, interesseert me geen reet. Hij is gewoon een goede keeper. Of je hem nou wel of niet op je verjaardag wil hebben, en of hij wel of niet goed is met penalty's, maakt me geen reet uit. Hij heeft het Nederlands elftal nooit in de steek gelaten en ik geniet van hem."

"Als m'n verjaardag op slot zit, ga ik hem niet bellen. Dan gaat hij het niet aan de gang krijgen. Maar als ik bondscoach zou zijn, stelde ik hem altijd op," concludeert Hans over Cillessen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.