Terug

Volg Vandaag Inside

Hamilton ploetert en heeft 'heel veel werk te doen': 'Ik weet nu dat ik behoorlijk snelheid tekort kom'

Hamilton ploetert en heeft 'heel veel werk te doen': 'Ik weet nu dat ik behoorlijk snelheid tekort kom'

28 mrt 2022, 00:34

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton heeft 'heel veel werk te doen' na zijn matige optreden in de Grote Prijs van Saudi-Arabië. De Formule 1-coureur van Mercedes eindigde op het circuit van Djedda als tiende, goed voor 1 punt in het wereldkampioenschap.

'Ik heb het maximale eruit gehaald, maar meer zat er niet in. Het is wat het is en ik weet nu dat ik behoorlijk wat snelheid tekort kom', aldus de Brit. Hamilton beleefde zaterdag zijn slechtste kwalificatie sinds de Grote Prijs van Brazilië in 2017. Hij viel al uit na de eerste sessie en moest de race op zondag starten vanaf de vijftiende plaats.

De Brit wist wel wat posities op te schuiven en lag op een bepaald moment zelfs even zesde, maar na zijn enige pitstop viel hij terug en zat er niet meer in dan de tiende plaats. 'Het was allemaal niet geweldig, maar we moeten door.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.