Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola benoemt leermeester tot assistent bij Man City

Guardiola benoemt leermeester tot assistent bij Man City

9 juni 2020, 23:20

Pep Guardiola heeft Juan Manuel Lillo tot zijn assistent benoemd. De Spaanse succescoach ziet in Lillo zijn leermeester. De twee werkten eerder samen bij het Mexicaanse Dorados de Sinaloa, in de nadagen van Guardiola's periode als voetballer.

Lillo komt over van het Chinese Qingdao Huanghai, dat hij naar de hoogste afdeling leidde. Hij was ook werkzaam bij onder meer Real Sociedad, Vissel Kobe en Real Oviedo.

De competitie in de Premier League wordt volgende week hervat. Manchester City staat tweede, op ruime afstand van Liverpool. The Citizens hervatten de Premier League op 17 juni in een thuisduel tegen Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.