Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola: 'Arsenal is in gesprek met Arteta'

Guardiola: 'Arsenal is in gesprek met Arteta'

17 dec 2019, 16:47

Pep Guardiola heeft bevestigd dat Mikel Arteta in gesprek is met Arsenal over een mogelijke aanstelling als hoofdtrainer. Arsenal is na het ontslag van Unai Emery, eind november, op zoek naar een nieuwe trainer.

Manchester City-trainer Guardiola zei dat in aanloop naar het duel met Oxford United in de League Cup. Bij die wedstrijd maakt Arteta nog deel uit van de staf van City.

"Wij waren zo slim om hem op te pikken en de andere clubs misten het. Hij is een ongelooflijk goed mens en een goede manager met een goede werkethiek. Hij praat met Arsenal", zei Guardiola.

De 37-jarige Arteta speelde vanaf 2011 voor Arsenal, waar hij in 2016 besloot te stoppen. De voormalige middenvelder uit Spanje won er twee keer de FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.