Terug

Volg Vandaag Inside

Groenen geeft assist bij debuut op Old Trafford

Groenen geeft assist bij debuut op Old Trafford

27 mrt 2021, 13:00

Jackie Groenen heeft haar eerste wedstrijd op Old Trafford opgeluisterd met een fraaie assist. Met een steekpass op de Amerikaanse aanvaller Christen Press leidde Groenen de 2-0 in tijdens de Engelse competitiewedstrijd tegen West Ham United.

De 26-jarige middenvelder van Oranje speelde voor het eerst met de vrouwenploeg van Manchester United in het grote stadion van de club, dat normaal gesproken plaats biedt aan 76.000 toeschouwers. Vanwege de coronapandemie was er echter geen publiek welkom. De voetbalsters van Manchester United spelen hun thuiswedstrijden doorgaans in Leigh Sports Village, iets buiten Manchester. Voor het duel met West Ham United konden de vrouwen echter terecht op Old Trafford.

"Dit is een speciaal moment in onze geschiedenis", zei trainer Casey Stoney. Aanvaller Marcus Rashford van Manchester United had via Twitter de vrouwenploeg van zijn club succes gewenst. "Dit is de plek waar jullie verdienen te zijn. Er is niets mooiers dan voetballen op Old Trafford. Geniet ervan, wij moedigen jullie aan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.