Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Ibrahimovic geeft kinderen in Malmö vrij van school

GOUD! Ibrahimovic geeft kinderen in Malmö vrij van school

8 okt 2019, 13:50

Voetbalvedette Zlatan Ibrahimovic heeft de schoolkinderen van geboortestad Malmö via twitter toestemming gegeven dinsdag wat eerder vrij te nemen van school. In de loop van de dag wordt er namelijk een standbeeld van de Zweedse aanvaller onthuld. Zlatan vindt dat daarbij zo veel mogelijk mensen aanwezig moeten zijn. Typisch Zlatan.

"Ik geef alle kinderen vrij om de ceremonie bij te kunnen wonen", tweet de oud-international, tegenwoordig actief in de Verenigde Staten. De verwachting is dat Ibrahimovic zelf ook aanwezig is.

De autoriteiten van Malmö lieten overigens wel weten dat Zlatan niet bevoegd is schoolkinderen vrij te geven, en dat de oproep daarom niet al te serieus moet worden genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.