Terug

Volg Vandaag Inside

'Giménez schittert op voorpagina: vraagprijs van Feyenoord is bekend'

'Giménez schittert op voorpagina: vraagprijs van Feyenoord is bekend'

21 juli 2023, 10:52

Santiago Giménez heeft vrijdag een plek bemachtigd op de voorpagina van Portugese Record. Benfica heeft opnieuw belangstelling in een speler van Feyenoord. Volgens de sportkrant is de club enorm gecharmeerd van de Mexicaanse spits.

Eerder werd bekend dat ook Tottenham Hotspur belangstelling heeft in Giménez. De 21-jarige spits van de Rotterdammers wordt al maanden gevolgd door het Benfica van trainer Roger Schmidt, die in Giménez de ideale vervanger ziet van Gonçalo Ramos, die hoogstwaarschijnlijk vertrekt bij de club uit Lissabon.

Feyenoord hoopt nog één seizoen te kunnen genieten van Giménez. De Mexicaan heeft nog een contract tot medio 2026 in De Kuip. Volgens de Portugese sportkrant Record verlangt de landskampioen minimaal 50 miljoen euro voor de Giménez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.