Terug

Volg Vandaag Inside

Giggs roept 'dronken' Lawrence op bij Wales

Giggs roept 'dronken' Lawrence op bij Wales

3 okt 2019, 14:35

Hoewel aanvaller Tom Lawrence van Derby County onlangs dronken achter het stuur werd gepakt, behoort hij toch tot de nationale selectie van Wales. Bondscoach Ryan Giggs heeft de 25-jarige Lawrence 'gewoon' opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Slowakije (10 oktober in Trnava) en Kroatië (13 oktober in Cardiff).

Lawrence werd eind vorige maand samen met teamgenoot Mason Bennett opgepakt. Ze waren na een avondje stappen met een deel van de selectie van Derby County in beschonken toestand achter het stuur gekropen. Ze veroorzaakten een botsing waarbij aanvoerder Richard Keogh een zware knieblessure opliep. Voor de Engelse verdediger is het seizoen daardoor al voorbij.

Derby County werd flink in verlegenheid gebracht door het uit de hand gelopen teamuitje. Lawrence bleef vorige week aan de kant in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Birmingham City, maar manager Phillip Cocu liet hem woensdag wel weer spelen tegen Barnsley (2-2). Ook Giggs ziet geen reden om Lawrence thuis te laten voor de komende interlands.

Middenvelder Aaron Ramsey van Juventus keert terug in de groep. Hij miste de start van de EK-kwalificatie vanwege fysieke problemen. Vedette Gareth Bale is ook van de partij. Wales heeft in groep E na vier wedstrijden zes punten. Kroatië gaat aan kop met tien uit vijf, gevolgd door Slowakije en Hongarije (negen uit vijf).

VIDEO - Johan lacht om dronken Frits Wester: 'Na half 11 is hij niet meer inzetbaar'

Johan lacht om dronken Frits Wester: 'Na half 11 is 'ie niet meer inzetbaar'
2:02
Johan lacht om dronken Frits Wester: 'Na half 11 is 'ie niet meer inzetbaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.