Terug

Volg Vandaag Inside

Gewilde Bergwijn verlengt contract bij PSV

Gewilde Bergwijn verlengt contract bij PSV

16 aug 2019, 23:05

Steven Bergwijn heeft zijn contract bij PSV met een jaar verlengd. De 21-jarige aanvaller, die in de belangstelling stond van heel wat clubs, ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Eindhoven. Bergwijn was in beeld bij onder meer Ajax en Sevilla, maar hij besloot PSV trouw te blijven.

De zevenvoudig international van Oranje verlengde vorig jaar ook al zijn contract terwijl er buitenlandse interesse voor hem was. De geboren Amsterdammer, die in 2011 de jeugdopleiding van Ajax verruilde voor die van PSV, vierde al drie landstitels met de Brabantse club. Afgelopen seizoen werd PSV in de strijd om het kampioenschap afgetroefd door Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.