Terug

Volg Vandaag Inside

'Gerry Hamstra vertrekt bij Ajax'

'Gerry Hamstra vertrekt bij Ajax'

21 mrt 2023, 09:50

Technisch manager Gerry Hamstra heeft bij de clubleiding van Ajax aangegeven te vertrekken, meldt De Telegraaf. Ajax en Hamstra onderhandelen op dit moment over het ontbinden van contract, dat nog loopt tot de zomer van 2024.

Gerry Hamstra neemt een groot deel van de verantwoordelijkheid voor de aanstelling van Alfred Schreuder en de mislukte transferzomer op zich en heeft daarom bij de clubleiding van Ajax aangegeven te vertrekken.

De keuze van Hamstra houdt ook verband met het feit dat Ajax in de zoektocht naar een nieuwe directeur voetbalzaken is uitgekomen bij Julian Ward van Liverpool. Wat ook meespeelt, is dat Hamstra is ingehaald door voormalig stagiair Klaas-Jan Huntelaar, aldus De Telegraaf.

Hamstra werd in maart 2021 binnengehaald door toenmalig technisch directeur Marc Overmars, om hem te ontlasten qua jeugdcontracten. Na het vertrek van Overmars nam hij samen met Klaas-Jan Huntelaar en Edwin van der Sar het technische beleid voor zijn rekening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.