Terug

Volg Vandaag Inside

‘Geertruida in beeld bij Bayern München’

‘Geertruida in beeld bij Bayern München’

21 aug 2023, 10:40

Feyenoord raakt Lutsharel Geertruida in de laatste weken van de transferperiode mogelijk alsnog kwijt. De 23-jarige verdediger staat in de belangstelling van Bayern München.

Dat meldt Philipp Kessler maandagochtend via Twitter. Volgens de journalist heeft Bayern zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord, maar is het eerste contact tussen club en speler reeds gelegd.

Geertruida moet in München de opvolger worden van Benjamin Pavard. De 27-jarige Fransman heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Internazionale.

Geertruida zag begin augustus een transfer naar RB Leipzig afketsen. De Duitsers waren bereid bijna 30 miljoen euro te betalen voor de Oranje-international, maar op het laatste moment ging de deal niet door. Feyenoord anticipeerde met de terugkeer van Bart Nieuwkoop al op een mogelijk vertrek van Geertruida.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.