Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen uitfans welkom bij Champions League-duel tussen Lazio en Feyenoord'

'Geen uitfans welkom bij Champions League-duel tussen Lazio en Feyenoord'

9 okt 2023, 20:12

Bij het Champions League-duel tussen Lazio Roma en Feyenoord (7 november) zijn geen uitsupporters welkom, meldt het Algemeen Dagblad. De Romeinse autoriteiten zitten volgens de krant niet op Feyenoord-fans te wachten sinds ongeregeldheden bij een duel tussen Feyenoord en AS Roma in 2015.

Ook vorig jaar, toen Feyenoord actief was in de Europa League, waren er geen supporters van de Rotterdamse club welkom bij Lazio - Feyenoord en AS Roma-Feyenoord.

Feyenoord speelt op 25 oktober eerst in De Kuip tegen Lazio. Of er dan wel uitsupporters welkom zijn, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.