Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen hoop meer op redding vermiste Sala'

'Geen hoop meer op redding vermiste Sala'

23 jan 2019, 14:19

LONDEN (ANP) - Er is geen hoop meer op de redding van voetballer Emiliano Sala. Dat zei John Fitzgerald, die leiding geeft aan de zoektocht naar de vermiste Argentijn en de piloot van het vliegtuig waarin ze zaten. ,,Zelfs de meest fitte persoon zou het hooguit een paar uur in het water uithouden.''

Het vliegtuigje waarin de twee van Frankrijk naar Wales vlogen verdween maandagavond boven zee van de radar. Woensdag werd opnieuw intensief gespeurd, maar halverwege de dag meldden de autoriteiten opnieuw niets te hebben aangetroffen.

Sala had enkele dagen voor de vermoedelijke fatale crash zijn overgang van Nantes naar Cardiff City bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.