Terug

Volg Vandaag Inside

Friday mag vertrekken bij AZ

Friday mag vertrekken bij AZ

19 aug 2018, 16:47

EMMEN (ANP) - Fred Friday mag vertrekken bij AZ. Dat heeft trainer John van den Brom zondag laten weten vlak voor het uitduel van zijn club met FC Emmen.

Friday maakte het vorige seizoen op huurbasis af bij Sparta Rotterdam in de eerste divisie. De Nigeriaan was dit seizoen wel weer basisspeler van AZ tijdens de Europese duels met Kairat Almaty. Maar door de komst van Bjørn Johnsen heeft Van den Brom hem niet echt meer nodig. De trainer van AZ heeft ook veel vertrouwen in de zeventienjarige centrumspits Myron Boadu.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.