Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong neemt met prachtige boodschap afscheid van Messi

Frenkie de Jong neemt met prachtige boodschap afscheid van Messi

7 aug 2021, 12:44

Frenkie de Jong heeft met een bericht op social media afscheid genomen van Lionel Messi. De 34-jarige Argentijnse vedette kreeg donderdag te horen dat hij na ruim 20 jaar zijn grote liefde FC Barcelona moest verlaten. De Spaanse club kan hem niet meer betalen. Volgens Franse media is Messi dicht bij het tekenen bij Paris Saint-Germain.

Messi en Barcelona hadden volgens de club van trainer Ronald Koeman eerder nog een akkoord bereikt over een nieuw contract, maar koepelorganisatie La Liga weigerde toestemming te verlenen gezien de enorme schuldenlast van Barça.

Op social media laat De Jong een boodschap achter voor zijn voormalig ploeggenoot. 'Als kind genoot ik samen met mijn broer van je spel toen we op onze kamer naar de televisie keken. Toen ik hier twee jaar geleden kwam, ontdekte ik dat je een geweldig persoon was. Het was een droom voor mij om met de beste speler ooit te spelen. Ik heb van elke minuut genoten, zowel op als naast het veld.'

De Jong vervolgt: ‘Ik zal blijven genieten van je magie, maar weer zoals het vroeger was: voor de televisie. Bedankt voor alles Leo, ik wens jou en je familie het allerbeste.’

Messi is nu transfervrij en kan naar verluidt bij PSG per jaar circa 40 miljoen euro gaan verdienen. Als het tot een akkoord komt, wordt hij bij de kapitaalkrachtige club herenigd met de Braziliaanse aanvaller Neymar, met wie hij bij Barcelona jarenlang een trefzeker koppel vormde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.