Terug

Volg Vandaag Inside

Fraser ook op WK in Qatar assistent van Van Gaal

Fraser ook op WK in Qatar assistent van Van Gaal

27 jan 2022, 14:32

Henk Fraser fungeert ook eind dit jaar op het WK in Qatar als assistent van bondscoach Louis van Gaal. De 55-jarige Fraser, tevens hoofdtrainer van Sparta, zou aanvankelijk tot en met de WK-kwalificatiereeks assistent zijn.

"De hernieuwde afspraken die zowel de club als trainer gemaakt hebben, lopen tot en met het WK", meldt Sparta. "In het huidige seizoen is er nog maar één interlandperiode voor het Nederlands elftal (eind maart) en dan is er geen speelronde in de Eredivisie. Voorafgaand aan het WK 2022 zal de Eredivisie ook tijdig gestopt worden en is er een lange periode zonder competitievoetbal, waarna de Eredivisie pas na de jaarwisseling weer hervat wordt."

Oranje komt op 26 maart weer in actie. In Amsterdam is Denemarken dan de tegenstander. Drie dagen later is Duitsland de opponent in de Johan Cruijff ArenA.

In de zomer van 2021 werd Fraser benoemd tot assistent van bondscoach van Van Gaal, die Frank de Boer opvolgde na het teleurstellend verlopen EK.

Fraser strijdt met Sparta, de nummer 16 van de Eredivisie, tegen degradatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.