Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Het is een social media-oorlog geworden'

Johan: 'Het is een social media-oorlog geworden'

23 juni 2020, 01:55

Johan betreurt het feit dat zijn uitspraken geleid hebben tot een heuze social media-oorlog met verdeelde kampen.

De analist heeft zich niet gerealiseerd dat zijn verkeerde grap zoveel te weeg heeft gebracht op social media. Johan is zelf niet actief op Twitter en Facebook, dus heeft geen weet van wat er speelt. Collega Wilfred moest hem hierop attenderen.

'Er is een soort nationale mediastrijd gaande met twee verschillende kampen die zo onsmakelijk is. Met bedreigingen over en weer waar hele gezinnen in meegenomen worden. Het is een social media-oorlog geworden', concludeert Johan vol afschuw. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk HIER de hele aflevering van Veronica Inside van maandag 22 juni terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.