Terug

Volg Vandaag Inside

Finse premier biedt verontschuldigingen aan voor topless foto in ambtswoning

Finse premier biedt verontschuldigingen aan voor topless foto in ambtswoning

24 aug 2022, 17:49

Sanna Marin, de premier van Finland, heeft haar excuses aangeboden voor een pikante foto die gemaakt is in haar ambtswoning. Op de foto is te zien hoe twee Finse influencers topless met elkaar zoenen, terwijl ze een bordje met 'Finland' voor hun bovenlichaam houden.

De foto zou gemaakt zijn op een afterparty na Ruisrock, een muziekfestival in Finland. Premier Sanna Marin zei op een persconferentie over de foto: "Het beeld is ongepast en mocht niet genomen worden."

Ook vorige week was er al ophef over Marin, nadat er video's van een privéfeest waren verschenen waarop de Finse premier dansend en zingend te zien was met vrienden. De 36-jarige regeringsleider besloot zich op drugs te laten testen na volgens haar onterechte beschuldigingen van gebruik van verdovende middelen, en testte uiteindelijk negatief.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.