Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA: 'WK voor clubs 'nieuwe stijl' in trek'

FIFA: 'WK voor clubs 'nieuwe stijl' in trek'

20 dec 2019, 12:34

Het wereldkampioenschap voor clubteams 'nieuwe stijl' is populair. Wereldvoetbalbond FIFA ontving dusverre negen biedingen van partijen voor de commerciële rechten. "Dat is meer dan ik had gedacht. Het geeft aan dat er veel commerciële belangstelling is", zegt voorzitter Gianni Infantino.

De rechtenpakketten houden in dat de partijen namens de FIFA de sponsoring, reclames, tv-uitzendingen en media-akkoorden mogen regelen.

Het WK voor clubteams wordt vanaf de zomer van 2021 gehouden met 24 teams. De eerste editie is in China. Het WK voor clubteams gaat nu nog tussen zeven clubs. Dat zijn de kampioenen van de verschillende continenten. De finale gaat zaterdag tussen Liverpool en Flamengo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.