Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord zonder Haps en Malacia in Groningen

Feyenoord zonder Haps en Malacia in Groningen

15 feb 2019, 15:47

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet het zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen opnieuw doen zonder de linksbacks Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia. Haps heeft nog steeds liesklachten en traint daarom niet mee. Malacia heeft na fysieke problemen inmiddels de training hervat, maar het bezoek aan Groningen komt te vroeg voor de 19-jarige verdediger.

Haps stond de eerste helft van het seizoen aan de kant vanwege een breukje in zijn scheenbeen. De linksback maakte onlangs zijn rentree, maar kreeg daarna weer te maken met een liesblessure. Bij afwezigheid van de beoogde vaste linksback van Feyenoord krijgt Calvin Verdonk dit seizoen veel speeltijd. ,,Zo zie je maar hoe het kan gaan'', zegt trainer Giovanni van Bronckhorst. ,,Calvin zou eigenlijk bij de beloften beginnen, maar door blessures is hij bij de selectie gekomen. Stapje voor stapje ontwikkelt hij zich uitstekend.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.