Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord ziet Botteghin en Özyakup terugkeren

Feyenoord ziet Botteghin en Özyakup terugkeren

25 feb 2020, 15:14

Eric Botteghin en Oguzhan Özyakup zijn aangesloten bij de groepstraining van Feyenoord. Ze zijn mogelijk op tijd fit voor de uitwedstrijd van zondag tegen PSV.

Botteghin en Özyakup misten de laatste duels van Feyenoord omdat ze geblesseerd waren. Ook Luciano Narsingh trainde dinsdag weer volop mee. De rentree van Nicolai Jørgensen laat nog even op zich wachten. De Deense spits werd zaterdag tegen Fortuna Sittard vervangen door Robert Bozenik. Trainer Dick Advocaat had zijn Slowaakse aanwinst nodig omdat Luis Sinisterra lang uitgeschakeld is.

Feyenoord staat derde in de eredivisie en won afgelopen zaterdag voor de zevende keer op rij. PSV heeft een punt minder maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.