Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord werkt aan sensationele terugkeer Graziano Pellè'

'Feyenoord werkt aan sensationele terugkeer Graziano Pellè'

20 juli 2021, 10:54

Feyenoord werkt aan een sensationele terugkeer van Graziano Pellè. Volgens La Gazzetta dello Sport onderzoekt de Rotterdamse club op dit moment of het mogelijk is om de spits terug naar Nederland te halen. 

Pellè groeide tussen 2012 en 2014 uit tot publiekslieveling in Rotterdam. De Italiaan werd eerst een half jaar gehuurd van Parma, maar dit beviel zo goed dat Feyenoord hem definitief vastlegde. Na 2 jaar en liefst 55 doelpunten volgde Pellè trainer Ronald Koeman, die naar Southampton vertrok. 

Pellè zit momenteel zonder club sinds zijn vertrek bij Parma, en kan volgens de roze sportkrant in Italië actief blijven. Venezia en Salernitana, die het afgelopen seizoen promoveerden naar de Serie A, zouden interesse hebben in de inmiddels 36-jarige spits. Ook Feyenoord zou een poging willen wagen, en onderzoekt de mogelijkheden voor een eventuele nieuwe samenwerking met de geliefde doelpuntenmaker.

Nu Nicolai Jørgensen heeft aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord, is de Rotterdamse club op zoek naar een nieuwe spits. Trainer Arne Slot kan beschikken over Robert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente, maar zou graag een sterke spits toevoegen aan zijn selectie. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.