Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-supporters schrikken van niveau Bijlow: 'Niet hetzelfde sinds blessure'

Feyenoord-supporters schrikken van niveau Bijlow: 'Niet hetzelfde sinds blessure'

31 juli 2022, 18:50

Justin Bijlow is niet meer van hetzelfde niveau sinds zijn blessure. Dat stellen vele Feyenoord-supporters op Twitter zondag tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en het Spaanse Osasuna.

Feyenoord keek in De Kuip, waar geen publiek naar binnen mocht, lang tegen een achterstand aan. Aanvoerder Roberto Torres van Osasuna verraste de Feyenoord-doelman na een half uur met een vrije trap van grote afstand. De Oranje-international rekende op een voorzet, maar Torres schoot de bal in de korte hoek via de binnenkant van de paal binnen. Via Bassett leek Feyenoord een nederlaag te voorkomen, maar in de extra tijd ging het alsnog mis dankzij een treffer in de 92ste minuut van Enrique Barja: 1-2.

Tekst gaat verder onder video's.

De acties van Bijlow zorgen voor de nodige kritische reacties van Feyenoorders op Twitter:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.