Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord start zonder Van Persie tegen PSV

Feyenoord start zonder Van Persie tegen PSV

24 feb 2019, 14:35

EINDHOVEN (ANP) - Feyenoord begint zonder Robin van Persie aan de krachtmeting met koploper PSV. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn aanvoerder in Eindhoven op de bank gezet, ongetwijfeld met het oog op de komende bekerwedstrijd tegen Ajax. Feyenoord speelt geen rol van betekenis meer in de titelstrijd en richt zich vooral op het binnenhalen van de KNVB-beker.

De Rotterdammers ontvangen Ajax woensdag in De Kuip. Van Bronckhorst wil drie dagen daarvoor geen risico's nemen met Van Persie, de clubtopscorer in de eredivisie met elf doelpunten. De nummer drie van de ranglijst begint tegen PSV met Jens Toornstra als meest aanvallende middenvelder en Nicolai Jørgensen in de spits. De Deen heeft voorin steun van Steven Berghuis en Sam Larsson. Achterin keert Jan-Arie van der Heijden terug. Hij vervangt de afwezige Jeremiah St. Juste.

Opstelling: Vermeer; Martina, Van Beek, Van der Heijden en Verdonk; Clasie, Toornstra en Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.